5.3 C
New York
Tuesday, April 6, 2021
HomeHiburanDoktor Tak Stranger

Doktor Tak Stranger

Mati-mati ingat cerita Doctor tak stranger ni copy cerita Doctor Stranger. Tapi boleh tahan jugak macam peluang hidup dah tiada harapan tapi boleh hidup balik.

Ramai yang terkejut ada yang cakap font dari game Yakuza kat thumbnail tu trigger aku untuk tonton video ni. Ada subcriber yang tanya di komen:

“Yang bawak watak Lee Jong Suk ni ?”

” i sangka movie tadi rupa nya iklan shoppe”

“Cerita macam real….ingatkan wayang….shoppe rupanya🤣🤣🤣 mati hidup semula sebut perkataan shoppe…”

“iklan ni berjaya buat aku ulang banyak kali…haram tol…”

Doktor Tak stranger

BACA JUGA  DUKUN KEBAYA MERAH MUNCUL ESOK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most Popular

Recent Comments

BACA JUGA  Movie Hindi Rocky Handsome Netflix