Friday, January 22, 2021
Home Bisnes J&T Express Meru Klang

J&T Express Meru Klang

J&T express Meru Klang Mudahkan Penghantaran ke seluruh destinasi lain ke seluruh Malaysia. Perkhidmatan terbaik dan memudahkan.

Bagi Warga Meru Klang macam saya kewujudan J&T ini memuaskan terutama ketika dunia di landa covid 19, Malaysia kena perintah PKP. Pergerakan peniaga juga terhad.

Pos Malaysia di Setia Alam tutup. Solusi bagi warga Meru yang berniaga, J&T express yang berhadapan di Balai Polis Meru Klang adalah Penyelesaiannya.

Nak Semak Tracking Juga tidak Susah. Tanpa perlu pergi ke Ofis J&T pun boleh buat semakan.

BACA JUGA  Seminar Keusahawanan The Retail Blueprint

7 COMMENTS

  1. Mudah apanya…dah berapa kali barang aku sangkut kat sana. Kali pertama sminggu lebih..kali kedua 5 hari…ni hari ke 3 pulak tak hahtar2 barang padahal 2 hari lepas j&t meru bgtau nak hantar..jenuh tunggu tak sampai2…tutup aje kalo tak boleh nak support delivery…tunggu sparepart mesin rosak sampai 10 hari apa kejadah. Dari alor setar 2 hari..dari meru ke meru 10 hari..fundeklah

  2. barang saya bila nak sampai… dah dekat sebulan.. nak amik sendiri tak bagi.. barang delivery berhari hari.. x sampai jugak..

  3. Saya punye barang dah seminggu tak jln2.. Seller send kat J&T Meru 9 Jun(selasa) hari nie dah 16 June.. Dah seminggu kene peram, tak juga jln2.. Padahal barang2 lain yg oder lambat pun dab selamat sampai.. Ape cer nak peram baranh lelama.. Call2 langsung tak jawab..service FAILED!!

    • Setakat saya guna J&T ni ok je…..xde masalah apa2 lagi. Semalam pun ada Pos tengah hari….hari ni dah sampai baling,kedah dah.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most Popular

BACA JUGA  MRS HOME FURNITURE ( Kedai Perabut Muslim)