5.3 C
New York
Thursday, June 17, 2021
HomeShakleePENGEDAR SHAKLEE MERU

PENGEDAR SHAKLEE MERU

Kehijauan Background Shaklee melambangkan kesegaran dan keaslian yang penuh semulajadi. Sebab tu saya rela menjadi salah seorang consumer dan Pengedar Shaklee Malaysia secara umumnya serta Pengedar Shaklee Meru,Kapar,dan Klang secara Khususnya.

Hari ini Kami ke HQ Shaklee Sunway lagi untuk daftarkan keahlian Shaklee untuk seorang anak didik yang baru. Semoga beliau berjaya lah dalam soal penjagaan kesihatan menggunakan suplemen shaklee. Dan juga semoga berjaya menjadi seorang Pengedar yang berwibawa.

Pengedar Shaklee Meru,

Disamping menjadi pengguna suplemen Shaklee untuk kesihatan sendiri. Shaklee juga merupakan satu idea bisnes bagus untuk dijalankan. Bisnes dengan Shaklee ini sangat rendah risiko kerugiannya. Modal permulaannya sangat minima, boleh di sertai oleh sesiapa sahaja.

Walaupun Modal permulaannya sangat minima dan nampak biasa pada permulaannya tetapi Bisnes Shaklee ini disertai oleh ahli ataupun pengedar yang dari pelbagai latarbelakang pendidikan atau kerjaya. Wow…best kan?
Ada pengedar shaklee yang berasal dari seorang yang berkerjaya sebagai peguam,ada engineer,ada Guru,ada pensyarah,ada Doktor,ada ustaz ustazah, dan sangat ramai dari kalangan orang biasa tetapi sangat berjaya dengan berbekalkan semangat yang jitu dan Pengajian ilmu secara konsisten.

Pengedar Shaklee Meru

Macam seorang pengedar ni Puan Fatimahwati Hamzah seorang pengedar Shaklee meru menerima tunjuk ajar dari Sifu nya Master Aya Chalo dari Sabah. Kebanyakan tunjuk ajar semua melalui medium online seperti whatsapp dan Telegram. Sangat simple dan mudah jika ada kemahuan. Tunjuk ajar akan di berikan dari A to Z. Jika ada yang ingin tahu dengan lebih lanjut lagi boleh hubungi isteri saya dan lagi bagus jika anda yang di sekitar meru ingin join ahli. lagi senang untuk kita share tentang cara-cara untuk guna suplemen dan cara-cara untuk jadi pengedar shaklee di meru atau dimana-mana sahaja.

Bagi sesiapa yang nak tambah pendapatan tak kira samada dah bekerjaya atau suri rumah, yang dah baca artikel, tengok video ini dan teringin nak cuba suplemen ini atau nak jadi pengedar yang berjaya seperti mereka juga boleh hubungi FatinHamzah. Boleh tekan butang di bawah untuk  whatsapp.
wasap.my/60175438337

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most Popular

Recent Comments